Lirik Lagu Sewu Kutho – Didi Kempot

176 views

Judul LaguSewu Kutho
ArtisDidi Kempot
AlbumTop Hits Didi Kempot
Rilis2010
GenreDangdut, Pop
PengarangAri Wibowo - Didi Kempot
Top Hits Didi Kempot

Berikut ini adalah lirik lagu Sewu Kutho - Didi Kempot

Lirik Lagu Sewu Kutho

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun anggonku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Disclaimer :

Lirik lagu Sewu Kutho - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Sewu Kutho - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Top Hits Didi Kempot Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Sewu Kutho #Didi Kempot Lagu Sewu Kutho #Didi Kempot Sewu Kutho #Didi Kempot Sewu Kutho Terbaru #Didi Kempot Top Hits Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Sewu Kutho #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Sewu Kutho #Lirik Lagu Sewu Kutho - Didi Kempot #Sewu Kutho Didi Kempot