Lirik Lagu Parangtritis – Didi Kempot

232 views

Judul LaguParangtritis
ArtisDidi Kempot
AlbumTop Hits Didi Kempot
Rilis2010
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot
Top Hits Didi Kempot

Berikut ini adalah lirik lagu Parangtritis - Didi Kempot

Lirik Lagu Parangtritis

Rasane kepengin nangis
Yen kelingan Parangtritis
Neng ati koyo diiris

Naliko udan gerimis
Rabu wengi malam kamis
Ra nyono ra ngiro
Janjimu jebul mung lamis

Parangtritis, neng kono wong manis
Yen eling kowe mreneo kelis
Parangtritis, neng kono wong manis
Yen eling aku kepengin nangis

Ombak gedhe katon ngawe-awe
Nelongso neng ati rasane
Ombak gedhe sing dadi seksine
Iseh kelingan tekan seprene

Rasane kepengin nangis
Yen kelingan Parangtritis
Neng ati koyo diiris

Naliko udan gerimis
Rabu wengi malam kamis
Ra nyono ra ngiro
Janjimu jebul mung lamis

Parangtritis, neng kono wong manis
Yen eling kowe mreneo kelis
Parangtritis, neng kono wong manis
Yen eling aku kepengin nangis

Ombak gedhe katon ngawe-awe
Nelongso neng ati rasane
Ombak gedhe sing dadi seksine
Iseh kelingan tekan seprene

Ombak gedhe katon ngawe-awe
Nelongso neng ati rasane
Ombak gedhe sing dadi seksine
Iseh kelingan tekan seprene

Rasane kepengin nangis
Yen kelingan Parangtritis
Neng ati koyo diiris

Naliko udan gerimis
Rabu wengi malam kamis
Ra nyono ra ngiro
Janjimu jebul mung lamis

Disclaimer :

Lirik lagu Parangtritis - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Parangtritis - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Top Hits Didi Kempot Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Parangtritis #Didi Kempot Lagu Parangtritis #Didi Kempot Parangtritis #Didi Kempot Parangtritis Terbaru #Didi Kempot Top Hits Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Parangtritis #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Parangtritis #Lirik Lagu Parangtritis - Didi Kempot #Parangtritis Didi Kempot