Lirik Lagu Ninggal Tatu – Didi Kempot

316 views

Judul LaguNinggal Tatu
ArtisDidi Kempot
AlbumThe Best of Didi Kempot
Rilis2018
GenreDangdut, Pop
The Best of Didi Kempot

Berikut ini adalah lirik lagu Ninggal Tatu - Didi Kempot

Lirik Lagu Ninggal Tatu

Neng opo ra crito
Yen kowe wis ra tresno
Ning kowe malah lungo
Ninggal tatu neng ndhodho

Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wis ngerti, neng mburiku kowe ngliyo

Janjine ngancani nganti tekaning pati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sak wise ngerti kowe neng aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku, kuwi mung kiasan
Kowe tak gadhang-gadhang, tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe, opo sih kurang?

Neng opo ra crito
Yen kowe wis ra tresno
Ning kowe malah lungo
Ninggal tatu neng ndhodho

Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wis ngerti, neng mburiku kowe ngliyo

Janjine ngancani nganti tekaning pati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panasing ati
Sak wise ngerti kowe neng aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku, kuwi mung kiasan
Kowe tak gadhang-gadhang, tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe, opo sih kurang?

Disclaimer :

Lirik lagu Ninggal Tatu - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Ninggal Tatu - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album The Best of Didi Kempot Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Ninggal Tatu #Didi Kempot Lagu Ninggal Tatu #Didi Kempot Ninggal Tatu #Didi Kempot Ninggal Tatu Terbaru #Didi Kempot The Best of Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Ninggal Tatu #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Ninggal Tatu #Lirik Lagu Ninggal Tatu - Didi Kempot #Ninggal Tatu Didi Kempot