Lirik Lagu Kasih – Nella Kharisma

168 views

Judul LaguKasih
ArtisNella Kharisma
AlbumThe Best Love
Rilis2017
GenreDangdut
The Best Love

Berikut ini adalah lirik lagu Kasih - Nella Kharisma

Lirik Lagu Kasih

Kasih opo sih kelingan
Jamane pacaran kowe selalu mesra
Ra ono dino tanpo ngomong sayang
Nemplek jangget koyo perangko

Kasih opo sih kelingan
Jaman kesusahan gur aku kancamu
Saiki kowe seneng ngajak padu
Kesentok sitik nesu atimu

Ra kelingan jamane mbiyen sik podo podo susah
Aku ikhlas najan mbok jak mangan sepiring berdua
Urip serba kekurangan aku gelem kanthi ngenteni
Najan uripmu di belani dadi babu
Menyang tekan luar negeri

Aku kerjo susah
Kowene neng omah
Ngenteni kiriman

Kowe ngono ora ngopo
Pokok atimu setia
Ra usah macem macem
Ojo neko neko

Nang omah ra kurang mangan
Kowe isih seneng jajan
Atiku loro

Cukup sabar aku ngancani
Kowe panggah ra ngerti
Lilakno aku yen pergi darimu

Kasih opo sih kelingan
Jaman kesusahan gur aku kancamu
Saiki kowe seneng ngajak padu
Kesentok sitik nesu atimu

Ra kelingan jamane mbiyen sik podo podo susah
Aku ikhlas najan mbok jak mangan sepiring berdua
Urip serba kekurangan aku gelem kanthi ngenteni
Najan uripmu di belani dadi babu
Menyang tekan luar negeri

Aku kerjo susah
Kowene neng omah
Ngenteni kiriman

Kowe ngono ora ngopo
Pokok atimu setia
Ra usah macem macem
Ojo neko neko

Nang omah ra kurang mangan
Kowe isih seneng jajan
Atiku loro

Cukup sabar aku ngancani
Kowe panggah ra ngerti
Lilakno aku yen pergi darimu

Kowe ngono ora ngopo
Pokok atimu setia
Ra usah macem macem
Ojo neko neko

Nang omah ra kurang mangan
Kowe isih seneng jajan
Atiku loro

Cukup sabar aku ngancani
Kowe panggah ra ngerti
Lilakno aku yen pergi darimu
Lilakno aku yen pergi darimu

Disclaimer :

Lirik lagu Kasih - Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Kasih - Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album The Best Love Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Kasih #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma #Kasih Nella Kharisma #Lirik Lagu Kasih #Lirik Lagu Kasih - Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terlengkap #Nella Kharisma The Best Love