Lirik Lagu Kangen Neng Nickerie – Didi Kempot feat. Dory

279 views

Judul LaguKangen Neng Nickerie
ArtisDidi Kempot feat. Dory
AlbumKangen Neng Nickerie
Rilis2020
GenreDangdut, Pop
Kangen Neng Nickerie

Berikut ini adalah lirik lagu Kangen Neng Nickerie - Didi Kempot feat. Dory

Lirik Lagu Kangen Neng Nickerie

Sepine wengi iki
Neng kene aku ngenteni
Kesuwen suwene wis pirang sasi
Neng Nickerie kowe ra bali

Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie ndang muliho

Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis, aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Gek muliho neng kene aku ngenteni

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie ndang muliho

Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis, aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Gek muliho ning kene aku ngenteni
Neng Nickerie gek enggal bali

Disclaimer :

Lirik lagu Kangen Neng Nickerie - Didi Kempot feat. Dory ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Kangen Neng Nickerie - Didi Kempot feat. Dory .mp3.

Tags: #Album Kangen Neng Nickerie Didi Kempot feat. Dory #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot feat. Dory #Cari Lirik Lagu Kangen Neng Nickerie #Didi Kempot feat. Dory Kangen Neng Nickerie #Didi Kempot feat. Dory Kangen Neng Nickerie Terbaru #Didi Kempot feat. Dory Lagu Kangen Neng Nickerie #Kangen Neng Nickerie Didi Kempot feat. Dory #Lirik Didi Kempot feat. Dory Kangen Neng Nickerie #Lirik Lagu Didi Kempot feat Dory Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot feat. Dory #Lirik Lagu Didi Kempot feat. Dory Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot feat. Dory Terlengkap #Lirik Lagu Kangen Neng Nickerie #Lirik Lagu Kangen Neng Nickerie - Didi Kempot feat. Dory