Lirik Lagu Kangen Magetan – Didi Kempot feat. Rini Epeledut

315 views

Judul LaguKangen Magetan
ArtisDidi Kempot feat. Rini Epeledut
AlbumKasmaran
Rilis2016
GenreDangdut, Pop
Kasmaran

Berikut ini adalah lirik lagu Kangen Magetan - Didi Kempot feat. Rini Epeledut

Lirik Lagu Kangen Magetan

Adheme magetan kutho sing nyimpen kenangan
Ngelingake kowe wong sing wis ora sayang
Seprene tak anti lungo ora bali bali
Nyatane kowe pancen cidro janji

Cemoro garing mangklung neng banyu
Telogo sarangan ngelingke aku
Sopo sing cidro kowe opo aku
Nyatane seprene wis ora tau ketemu
O o o

Wis meh patan taun suwene tekan seprene
Sewu smsmu tak simpen ono neng hp
Sing nambani kangen yen aku kelingan kowe
Tak woco esuk awan lan sore

Kowe neng kono aku neng kene
Senadyan adoh angel di lalekake
Yen pancen tresno kok koyo ngene
Nyatane kowe uwis ono sing nduwe

Kowe neng kono aku neng kene
Senadyan adoh angel di lalekake
Yen pancen tresno kok koyo ngene
Nyatane kowe uwis ono sing nduwe
O o o.. o o o o
O o o

Sewu smsmu isih tak simpen ono neng hp
Tak woco esuk awan lan sore
Sewu smsmu isih tak simpen ono neng hp
Tak woco esuk awan lan sore
A a a a

Disclaimer :

Lirik lagu Kangen Magetan - Didi Kempot feat. Rini Epeledut ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Kangen Magetan - Didi Kempot feat. Rini Epeledut .mp3.

Tags: #Album Kasmaran Didi Kempot feat. Rini Epeledut #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot feat. Rini Epeledut #Cari Lirik Lagu Kangen Magetan #Didi Kempot feat. Rini Epeledut Kangen Magetan #Didi Kempot feat. Rini Epeledut Kangen Magetan Terbaru #Didi Kempot feat. Rini Epeledut Kasmaran #Didi Kempot feat. Rini Epeledut Lagu Kangen Magetan #Kangen Magetan Didi Kempot feat. Rini Epeledut #Lirik Didi Kempot feat. Rini Epeledut Kangen Magetan #Lirik Lagu Didi Kempot feat Rini Epeledut Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot feat. Rini Epeledut #Lirik Lagu Didi Kempot feat. Rini Epeledut Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot feat. Rini Epeledut Terlengkap #Lirik Lagu Kangen Magetan #Lirik Lagu Kangen Magetan - Didi Kempot feat. Rini Epeledut