Lirik Lagu Bojo Galak 2 – Nella Kharisma

948 views

Judul LaguBojo Galak 2
ArtisNella Kharisma
AlbumNella Kharisma Radio Hits
Rilis2018
GenreDangdut
Nella Kharisma Radio Hits

Berikut ini adalah lirik lagu Bojo Galak 2 - Nella Kharisma

Lirik Lagu Bojo Galak 2

Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak
Urep mung sepisan kudu digawe penak
Kudu kuwat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Asem rasane kecut
Gula rasane legi
Kabeh uwes kebacut
Yo kudu dilakoni

Saking sabare aku ngadepi kelakuanmu
Senengane nesu-nesu, awakmu nyejak padu
Tapi sayang aku bertahan
Senajan bojoku galak tak akan ku tinggalkan

Tetep syukuri wae
Trimo opo enenge
Mungkin iki dalane
Kuwe sing dadi jodone

Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak
Urep mung sepisan kudu digawe penak
Kudu kuwat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Atiku wes kadung tresno
Senajan atiku loro

Jamu godong telo campur beras kencur
Kadang atiku gelo nanging tresnaku ra luntur
Ibarate kowe geni aku dadi banyune
Yen kowe muni-muni aku iso ngraketke

Kuwe mecucu aku tetep ngguyu
Kabeh kekurangamu melengkapi uripku
Ra sah nganggo sambat senajan kuwi berat
Tapi kuwe bojoku relaku mesti kuwat

Ora sah kenceng-kenceng
Urep seng santai wae
Ojo nganti sepaneng
Ning ditinggal karaoke

Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak
Urep mung sepisan kudu digawe penak
Kudu kuwat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Atiku wes kadung tresno
Senajan atiku loro

Jamu godong telo campur beras kencur
Kadang atiku gelo nanging tresnaku ra luntur
Ibarate kowe geni aku dadi banyune
Yen kowe muni-muni aku iso ngraketke

Kuwe mecucu aku tetep ngguyu
Kabeh kekurangamu melengkapi uripku
Ra sah nganggo sambat senajan kuwi berat
Tapi kuwe bojoku relaku mesti kuwat

Ora sah kenceng-kenceng
Urep seng santai wae
Ojo nganti sepaneng
Ning ditinggal karaoke

Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak
Urep mung sepisan kudu digawe penak
Kudu kuwat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak
Urep mung sepisan kudu digawe penak
Kudu kuwat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Atiku wes kadung tresno
Senajan atiku loro
Atiku wes kadung tresno
Senajan atiku loro
Nanging ora popo

Disclaimer :

Lirik lagu Bojo Galak 2 - Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Bojo Galak 2 - Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album Nella Kharisma Radio Hits Nella Kharisma #Bojo Galak 2 Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Bojo Galak 2 #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Bojo Galak 2 #Lirik Lagu Bojo Galak 2 - Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terlengkap #Nella Kharisma Nella Kharisma Radio Hits