Lirik Lagu Banyu Tibo – Dangdut Koplo Rgs feat. Nella Kharisma

224 views

Judul LaguBanyu Tibo
ArtisDangdut Koplo Rgs feat. Nella Kharisma
AlbumNgambang
Rilis2017
GenreDangdut
Ngambang

Berikut ini adalah lirik lagu Banyu Tibo - Dangdut Koplo Rgs feat. Nella Kharisma

Lirik Lagu Banyu Tibo

Kutho Pacitan ninggalake kenangan
Nalikane nyanding sliramu ning ngisor rembulan
Sakjroning ati durung biso lali marang sliramu
Gedhene roso tresno koyo ombak segoro

Ora biso lali esemmu ning banyu tibo
Netes eluh ning pipiku saben eling sliramu
Kutho Pacitan dadi saksi bisu tresno iki
Nganti seprene aku tansah ora biso lali

Ora biso lali esemmu ning banyu tibo
Netes eluh ning pipiku saben eling sliramu
Kutho Pacitan dadi saksi bisu tresno iki
Nganti seprene aku tansah ora biso lali

Ora biso lali esemmu ning banyu tibo
Netes eluh ning pipiku saben eling sliramu
Kutho Pacitan dadi saksi bisu tresno iki
Nganti seprene aku tansah ora biso lali

Disclaimer :

Lirik lagu Banyu Tibo - Dangdut Koplo Rgs feat. Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Banyu Tibo - Dangdut Koplo Rgs feat. Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album Ngambang Dangdut Koplo Rgs feat. Nella Kharisma #Banyu Tibo Dangdut Koplo Rgs feat. Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Banyu Tibo #Cari Lirik Lagu Dangdut Koplo Rgs feat. Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Dangdut Koplo Rgs feat. Nella Kharisma Ngambang #Lirik Lagu Banyu Tibo #Lirik Lagu Banyu Tibo - Dangdut Koplo Rgs feat. Nella Kharisma #Lirik Lagu Dangdut Koplo Rgs feat Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Dangdut Koplo Rgs feat. Nella Kharisma #Lirik Lagu Dangdut Koplo Rgs feat. Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Dangdut Koplo Rgs feat. Nella Kharisma Terlengkap