Lirik Lagu Aku Cah Kerjo – Nella Kharisma feat. Sodiq

238 views

Judul LaguAku Cah Kerjo
ArtisNella Kharisma feat. Sodiq
AlbumBest of Mega Record, Vol. 2
Rilis2018
GenreDangdut
Best of Mega Record, Vol. 2

Berikut ini adalah lirik lagu Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma feat. Sodiq

Lirik Lagu Aku Cah Kerjo

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggon kule ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki
Mas yen pancen tresnoku iki

Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro
Dek lungaku ra kaged cidro
Aku lagi pingin mikir kerjo

Tak jaluk kowe ojo keloro loro
Mas tresnoku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wong lanang liyo

Kowe rasa sok mutusi
Aku ra neng endie endie
Aku lungoh among golek rejeki
Pangapurane awakku ra tau nyandeng sliramu

Mergo tutuan kerjoku nganti ora duwe waktu
Waktu nganggo ngancanii ugo ngeterke nyanyi
Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu

Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal gopek nyanding wedokan liyan
Dek lungaku ra kaged cidro

Aku lagi pingin mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro loro
Mas tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine

Yen neng ati ra ono wong lanang liyo
Ojo keloro loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo

Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio
Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe

Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase
Dek lungaku ra kaged cidro

Aku lagi pingin mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro loro
Mas tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine

Yen neng ati ra ono wong lanang liyo
Kowe rasa sok mutusi
Aku ra neng endie endie
Aku lungoh among golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat BBM-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan

Mergo trenso kui mestina akeh pacoban
Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro

Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo
Mas yen pancen kui karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo slirahmu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo
Sabaro aku yo mung cah kerjo

Disclaimer :

Lirik lagu Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma feat. Sodiq ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma feat. Sodiq .mp3.

Tags: #Aku Cah Kerjo Nella Kharisma feat. Sodiq #Album Best of Mega Record #Cari Lirik Lagu Aku Cah Kerjo #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Sodiq #Lirik Lagu Aku Cah Kerjo #Lirik Lagu Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma feat. Sodiq #Lirik Lagu Nella Kharisma feat Sodiq Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Sodiq #Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Sodiq Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Sodiq Terlengkap #Nella Kharisma feat. Sodiq Best of Mega Record #Vol. 2 #Vol. 2 Nella Kharisma feat. Sodiq