Tag : Cari Lirik Lagu Didi Kempot

Lirik Lagu Hati Yang Kecewa – Didi Kempot

Lirik Lagu Hati Yang Kecewa – Didi Kempot

Biar kutatap wajahmu Tuk terakhir kali Walau berat hati ini Tuk melupakanmu Duri-duri bercengkeraman Menusuk lubuk hatiku Mungkin harus kucoba Berjalan sendiri Mengapa selalu ada Diantara kita Pertengkaran tak berarti Sering terjadi Inikah arti
Lirik Lagu Janji Palsu – Didi Kempot

Lirik Lagu Janji Palsu – Didi Kempot

Kuping iki durung sudo rungu Isih krungu malah tekan atiku Naliko kowe ngucapake Tresnamu ning ngarepku Ning nyatane kabeh kuwi palsu Wis ra podho sing kok ucapke mring aku Awakku nganti kuru Amargo janjimu
Lirik Lagu Sekonyong Koder – Didi Kempot

Lirik Lagu Sekonyong Koder – Didi Kempot

Cintaku sekonyong-konyong koder Karo kowe wong ayu sing bakul lemper Lempermu pancen super resik tur anti laler Yen ra pethuk sedino neng sirah gliyer Cintaku sekonyong-konyong konyong koder Paribasan durung demok wani panjer Modal
Lirik Lagu Wong Ketelu – Didi Kempot

Lirik Lagu Wong Ketelu – Didi Kempot

Neng atimu ono uwong ketelu, Rasane ketulo-tulo uripku. Teko tanpo kondo nginep nglimpe netro, Nggodha kowe terus banjur cidro. Rasane peteng koyo mati lampu, Jare seneng nengopo nglarani aku. Jare mati urip tresno karo
Lirik Lagu Manuk Kutut – Didi Kempot

Lirik Lagu Manuk Kutut – Didi Kempot

Manukmu Ora Manggung Ciptaan: Jaya S.Hadi Vokal: Jaya S.Hadi & Ratna Produksi: NN Biyen kowe seneng manuk kutut Tak gawakke dik, mergo aku kepincut Nadyan sliramu, ra pati ayu Nanging aku tetep cinta padamu