Lirik Lagu Wong Ketelu – Didi Kempot

275 views

Judul LaguWong Ketelu
ArtisDidi Kempot
AlbumKasmaran
Rilis2016
GenreDangdut, Pop
Kasmaran

Berikut ini adalah lirik lagu Wong Ketelu - Didi Kempot

Lirik Lagu Wong Ketelu

Neng atimu ono uwong ketelu,
Rasane ketulo-tulo uripku.
Teko tanpo kondo nginep nglimpe netro,
Nggodha kowe terus banjur cidro.

Rasane peteng koyo mati lampu,
Jare seneng nengopo nglarani aku.
Jare mati urip tresno karo aku,
Seneng susah wong loro biyen janjimu.

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng ati iki.
Rasane keloro-loro,
Nengopo kowe ngapusi.

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng omah iki.
Neng kene aku dewe,
Sing ngonangi.

Neng atimu ono uwong ketelu,
Rasane ketulo-tulo uripku.
Teko tanpo kondo nginep nglimpe netro,
Nggodha kowe terus banjur cidro.

Rasane peteng koyo mati lampu,
Jare seneng nengopo nglarani aku.
Jare mati urip tresno karo aku,
Seneng susah wong loro biyen janjimu.

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng ati iki.
Rasane keloro-loro,
Nengopo kowe ngapusi.

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng omah iki.
Neng kene aku dewe,
Sing ngonangi.

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng ati iki.
Rasane keloro-loro,
Nengopo kowe ngapusi.

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng omah iki.
Neng kene aku dewe,
Sing ngonangi.

Disclaimer :

Lirik lagu Wong Ketelu - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Wong Ketelu - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Kasmaran Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Wong Ketelu #Didi Kempot Kasmaran #Didi Kempot Lagu Wong Ketelu #Didi Kempot Wong Ketelu #Didi Kempot Wong Ketelu Terbaru #Lirik Didi Kempot Wong Ketelu #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Wong Ketelu #Lirik Lagu Wong Ketelu - Didi Kempot #Wong Ketelu Didi Kempot