Lirik Lagu Tetep Ngguyu – Nella Kharisma

687 views

Judul LaguTetep Ngguyu
ArtisNella Kharisma
AlbumBest Of The Best Nella Kharisma
Rilis2017
GenreDangdut
Best Of The Best Nella Kharisma

Berikut ini adalah lirik lagu Tetep Ngguyu - Nella Kharisma

Lirik Lagu Tetep Ngguyu

Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu
Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu
Urip lan ke gawean
Kadang okeh cobo
Senadyan kahanan
Kudu iso nrimo

Kabeh sawang sinawang
Bondo karo donya
Seng penting seduluran
Kudu tetep di jogo

Dinikmati wae…
Karo nggombe kopi…
Ngrungokke bob marley
Susah seneng ayo tetep ngguyu

Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu
Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu
Urip lan ke gawean
Kadang okeh cobo
Senadyan kahanan
Kudu iso nrimo

Kabeh sawang sinawang
Bondo karo donya
Seng penting seduluran
Kudu tetep di jogo

Dinikmati wae…
Karo nggombe kopi…
Ngrungokke bob marley
Susah seneng ayo tetep ngguyu

Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu
Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu

Dinikmati wae…
Karo nggombe kopi…
Ngrungokke bob marley
Susah seneng ayo tetep ngguyu

Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu
Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu

Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu
Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu

Disclaimer :

Lirik lagu Tetep Ngguyu - Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Tetep Ngguyu - Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album Best Of The Best Nella Kharisma Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Tetep Ngguyu #Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terlengkap #Lirik Lagu Tetep Ngguyu #Lirik Lagu Tetep Ngguyu - Nella Kharisma #Nella Kharisma Best Of The Best Nella Kharisma #Tetep Ngguyu Nella Kharisma