Lirik Lagu Terminal Tirtonadi – Didi Kempot

437 views

Judul LaguTerminal Tirtonadi
ArtisDidi Kempot
AlbumLagu-Lagu Terbaik Campursari
Rilis2011
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot
Lagu-Lagu Terbaik Campursari

Berikut ini adalah lirik lagu Terminal Tirtonadi - Didi Kempot

Lirik Lagu Terminal Tirtonadi

Nalikane ing Tirtonadi
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi
Kowe ngucap janji
Lungo mesti bali

Rasane ngitung nganti lali
Wis pirang taun anggonku ngenteni
Ngenteni sliramu
Neng kene tak tunggu
Nganti sak elingmu

Mongso rendeng wis ganti ketigo
Opo kowe ra kroso?
Yen kowe iseh seneng lan tresno
Kudune kowe kroso

Nalikane ing Tirtonadi
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi
Kowe ngucap janji
Lungo mesti bali

Wis suwe, wis suwe, wis suwe
Kangen sing tak rasakke
Rasane, rasane, rasane
Rasane koyo ngene

Neng kene, neng kene, neng kene
Aku ngenteni kowe
Aku kangen
Kangenku mung kanggo kowe

Rasane ngitung nganti lali
Wis pirang taun anggonku ngenteni
Ngenteni sliramu
Neng kene tak tunggu
Nganti sak elingmu

Wis suwe, wis suwe, wis suwe
Kangen sing tak rasakke
Rasane, rasane, rasane
Rasane koyo ngene

Neng kene, neng kene, neng kene
Aku ngenteni kowe
Aku kangen
Kangenku mung kanggo kowe

Nalikane ing Tirtonadi
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi
Kowe ngucap janji
Lungo mesti bali

Rasane ngitung nganti lali
Wis pirang taun anggonku ngenteni
Ngenteni sliramu
Neng kene tak tunggu
Nganti sak elingmu

Mongso rendeng wis ganti ketigo
Opo kowe ra kroso?
Yen kowe iseh seneng lan tresno
Kudune kowe kroso

Nalikane ing Tirtonadi

Disclaimer :

Lirik lagu Terminal Tirtonadi - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Terminal Tirtonadi - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Lagu-Lagu Terbaik Campursari Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Terminal Tirtonadi #Didi Kempot Lagu Terminal Tirtonadi #Didi Kempot Lagu-Lagu Terbaik Campursari #Didi Kempot Terminal Tirtonadi #Didi Kempot Terminal Tirtonadi Terbaru #Lirik Didi Kempot Terminal Tirtonadi #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Terminal Tirtonadi #Lirik Lagu Terminal Tirtonadi - Didi Kempot #Terminal Tirtonadi Didi Kempot