Lirik Lagu Tendo Biru – Didi Kempot

355 views

Judul LaguTendo Biru
ArtisDidi Kempot
AlbumThe Best 18 Campur Sari
Rilis2012
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot
The Best 18 Campur Sari

Berikut ini adalah lirik lagu Tendo Biru - Didi Kempot

Lirik Lagu Tendo Biru

Kembang mayang sing ning ngisor tendo biru
Ra tak nyono mantene jebul calonku
Wong sing nyanding sliramu kudune aku
Lungguh jejer ono ing ngareping tamu

Tendo biru sing noto kuwi tanganku
Adus kringet ngrewangono resepsimu
Mripat iki nyawang nganti ora wani
Gelo…, ningopo kowe ngumbar janji

Kudune awakku, sing dadi rojo sedalu
Uwong liyo malah sing dadi bojomu
Kudune awakku, sing ngrasake wulan madu
Wurung seneng, malah kesikso batinku

Tendo biru sing noto kuwi tanganku
Adus kringet ngrewangono resepsimu
Mripat iki nyawang nganti ora wani
Gelo…, ningopo kowe ngumbar janji

Kudune awakku, sing dadi rojo sedalu
Uwong liyo malah sing dadi bojomu
Kudune awakku, sing ngrasake wulan madu
Wurung seneng, malah kesikso batinku

Tendo biru sing noto kuwi tanganku
Adus kringet ngrewangono resepsimu
Mripat iki nyawang nganti ora wani
Gelo…, ningopo kowe ngumbar janji

Disclaimer :

Lirik lagu Tendo Biru - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Tendo Biru - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album The Best 18 Campur Sari Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Tendo Biru #Didi Kempot Lagu Tendo Biru #Didi Kempot Tendo Biru #Didi Kempot Tendo Biru Terbaru #Didi Kempot The Best 18 Campur Sari #Lirik Didi Kempot Tendo Biru #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Tendo Biru #Lirik Lagu Tendo Biru - Didi Kempot #Tendo Biru Didi Kempot