Lirik Lagu Tego – Nella Kharisma

227 views

Judul LaguTego
ArtisNella Kharisma
AlbumThe Best of Nella Kharisma
Rilis2017
GenreDangdut
The Best of Nella Kharisma

Berikut ini adalah lirik lagu Tego - Nella Kharisma

Lirik Lagu Tego

Loro, atiku loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Tego, pacarku tego
Ninggalke aku sing kebacut tresno

Ngopo kowe tego nggawe atiku loro?
Ninggalke awakku dinggo wedokan liyo
Opo tresno iki isih kurang bukti?
Kabeh tak turuti nanging kowe ra tau ngerteni

Roso sayang iki sing ono ning ati
Tak jogo sak lawase nganti tekane mati
Nanging kowe tego tresnoku mbok blenjani
Agawe bubrah atiku ra biso nyandang sliramu

Kowe tak tresnani nanging kowe tego mblenjani janji
Nggawe aku nelongso amergo kebacut tresno
Sak tenane atiku loro tresnoku ‘kan tetep tak jogo

Loro, atiku loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Tego, pacarku tego
Ninggalke aku sing kebacut tresno

Ra nyono kowe tego ninggal aku
Opo salahku kowe ngelarani atiku?

Opo lanangan saiki amung seneng bondo?
Opo lanangan saiki ora butuh tresno?
Opo lanangan saiki gampang keno gudho?
Opo lanangan saiki ora ono sing setio?

Bu joba-jabu, telek asu
Lanangan koyo kowe kuwi akeh tunggale
Ojo ngroso bagus mung atimu pabu
Tak dongakne kowe dadi joko tuwo sing ora bakal payu

Lanangan sing apik kuwi pancen angel nggolek e
Jaman saiki gelem nompo pas ono butuhe
Opo mergo aku kalah kandel isi dompete?
Tresnoku kangge sliramu amung tok prei ke

Kowe tak tresnani nanging kowe tego mblenjani janji
Nggawe aku nelongso amergo kebacut tresno
Sak tenane atiku loro tresnoku ‘kan tetep tak jogo

Loro, atiku loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Tego, pacarku tego
Ninggalke aku sing kebacut tresno

Disclaimer :

Lirik lagu Tego - Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Tego - Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album The Best of Nella Kharisma Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Tego #Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terlengkap #Lirik Lagu Tego #Lirik Lagu Tego - Nella Kharisma #Nella Kharisma The Best of Nella Kharisma #Tego Nella Kharisma