Lirik Lagu Tatu – Didi Kempot

556 views

Judul LaguTatu
ArtisDidi Kempot
AlbumTatu
Rilis2019
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot, Bareksa Bareksa
Tatu

Berikut ini adalah lirik lagu Tatu - Didi Kempot

Lirik Lagu Tatu

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji – janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe

Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane

Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho

Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane
Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Disclaimer :

Lirik lagu Tatu - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Tatu - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Tatu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Tatu #Didi Kempot Lagu Tatu #Didi Kempot Tatu #Didi Kempot Tatu Terbaru #Lirik Didi Kempot Tatu #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Tatu #Lirik Lagu Tatu - Didi Kempot #Tatu Didi Kempot