Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji – Didi Kempot

212 views

Judul LaguTanjung Mas Ninggal Janji
ArtisDidi Kempot
AlbumTop Hits Didi Kempot
Rilis2010
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot
Top Hits Didi Kempot

Berikut ini adalah lirik lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji

Bebasan kaya ngenteni
Udan ning mangsa ketiga
Senajan mung sedela ora dadi ngapa
Penting iso ngademke ati

Semana uga rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra krasa setaun kowe ninggal aku
Kangen, kangene atiku

Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan
Kowe janji lunga ra ana sewulan
Nanging saiki wes luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali-bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Biyen aku ngaterke kowe
Ning Pelabuhan Semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe

Semana uga rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra krasa setaun kowe ninggal aku
Kangen, kangene atiku

Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan
Kowe janji lunga ra ana sewulan
Nanging saiki wis luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali-bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Biyen aku ngaterke kowe
Ning Pelabuhan Semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe

Semana uga rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra krasa setaun kowe ninggal aku
Kangen, kangene atiku

Disclaimer :

Lirik lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Top Hits Didi Kempot Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji #Didi Kempot Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji #Didi Kempot Tanjung Mas Ninggal Janji #Didi Kempot Tanjung Mas Ninggal Janji Terbaru #Didi Kempot Top Hits Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Tanjung Mas Ninggal Janji #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji #Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot #Tanjung Mas Ninggal Janji Didi Kempot