Lirik Lagu Tamba Teka Lara Lunga – Didi Kempot

258 views

Judul LaguTamba Teka Lara Lunga
ArtisDidi Kempot
AlbumTamba Teka Lara Lunga
Rilis2020
GenreDangdut, Pop
Tamba Teka Lara Lunga

Berikut ini adalah lirik lagu Tamba Teka Lara Lunga - Didi Kempot

Lirik Lagu Tamba Teka Lara Lunga

Pingin nyawang wes suwe kowe ra bali
Sing tak suwun ning paran sing ngati-ati
Bisaku mung nyawang
Dimar jagad sing ning mego
Ayang-ayangmu katon ning netro

Aku lilo yen kowe rung biso bali
Lahir batin aku lilo tak estoni
Senajan kangen tenan
Rasane ati iki
Nganti kapan sirnane pacoban iki

Tombo teko loro lungo
Duh Gusti enggal singkirno
Leloro sing wonten negari kulo

Tombo teko loro lungo
Duh Gusti enggal welaso
Paringono welas asih mring kawulo

Pingin nyawang wes suwe kowe ra bali
Sing tak suwun ning paran sing ngati-ati
Bisaku mung nyawang
Dimar jagad sing ning mego
Ayang-ayangmu katon ning netro

Aku lilo yen kowe rung biso bali
Lahir batin aku lilo tak estoni
Senajan kangen tenan
Rasane ati iki
Nganti kapan sirnane pacoban iki

Tombo teko loro lungo
Duh Gusti enggal singkirno
Leloro sing wonten negari kulo

Tombo teko loro lungo
Duh Gusti enggal welaso
Paringono welas asih mring kawulo
Paringono welas asih mring kawulo

Disclaimer :

Lirik lagu Tamba Teka Lara Lunga - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Tamba Teka Lara Lunga - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Tamba Teka Lara Lunga Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Tamba Teka Lara Lunga #Didi Kempot Lagu Tamba Teka Lara Lunga #Didi Kempot Tamba Teka Lara Lunga #Didi Kempot Tamba Teka Lara Lunga Terbaru #Lirik Didi Kempot Tamba Teka Lara Lunga #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Tamba Teka Lara Lunga #Lirik Lagu Tamba Teka Lara Lunga - Didi Kempot #Tamba Teka Lara Lunga Didi Kempot