Lirik Lagu Sewu Kuto – Didi Kempot

230 views

Judul LaguSewu Kuto
ArtisDidi Kempot
AlbumEmas Didi Kempot Sewu Kuto
Rilis2017
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot
Emas Didi Kempot Sewu Kuto

Berikut ini adalah lirik lagu Sewu Kuto - Didi Kempot

Lirik Lagu Sewu Kuto

Sewu kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun anggonku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba nglaliake
Jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba nglaliake
Jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu

Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo
Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Disclaimer :

Lirik lagu Sewu Kuto - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Sewu Kuto - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Emas Didi Kempot Sewu Kuto Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Sewu Kuto #Didi Kempot Emas Didi Kempot Sewu Kuto #Didi Kempot Lagu Sewu Kuto #Didi Kempot Sewu Kuto #Didi Kempot Sewu Kuto Terbaru #Lirik Didi Kempot Sewu Kuto #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Sewu Kuto #Lirik Lagu Sewu Kuto - Didi Kempot #Sewu Kuto Didi Kempot