Lirik Lagu Sak Kuku – Nella Kharisma

245 views

Judul LaguSak Kuku
ArtisNella Kharisma
AlbumSak Kuku
Rilis2019
GenreDangdut
PengarangAurora
Sak Kuku

Berikut ini adalah lirik lagu Sak Kuku - Nella Kharisma

Lirik Lagu Sak Kuku

Opo salahku gampange medot tresno
Opo atimu kecantol gebetan liyo
Wes tak percoyo bakal setyo tresnamu
Nanging anane nyoto janjimu lunyu

Dek biyen jane nyawangmu opo
Sak iki bedo lan mblendes tresnomu

Ora tak songko manise tresno
Nanging mok apusi kabeh berakhir perih
Wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kungkum
Jare tresnomu ra bakal alum sopo wae nanging purun

Sak kuku amung sak kuku tresnomu marang aku
Ra keno digugu mong gombal tresnomu
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo
Yen pancen ngajak bubrah yo semonggo

Sak kuku amung sak kuku tresnomu marang aku
Ra keno digugu mong gombal tresnomu
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo
Yen pancen ngajak bubrah yo semonggo

Opo salahku gampange medot tresno
Opo atimu kecantol gebetan liyo
Wes tak percoyo bakal setyo tresnamu
Nanging anane nyoto janjimu lunyu

Dek biyen jane nyawangmu opo
Sak iki bedo lan mblendes tresnomu

Ora tak songko manise tresno
Nanging moh apusi kabeh berakhir perih
Wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kungkum
Jare tresnomu ra bakal alum sopo wae nanging purun

Sak kuku amung sak kuku tresnomu marang aku
Ra keno digugu mong gombal tresnomu
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo
Yen pancen ngajak bubrah yo semonggo

Sak kuku amung sak kuku tresnomu marang aku
Ra keno digugu mong gombal tresnomu
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo
Yen pancen ngajak bubrah yo semonggo

Disclaimer :

Lirik lagu Sak Kuku - Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Sak Kuku - Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album Sak Kuku Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Sak Kuku #Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terlengkap #Lirik Lagu Sak Kuku #Lirik Lagu Sak Kuku - Nella Kharisma #Nella Kharisma Sak Kuku #Sak Kuku Nella Kharisma