Lirik Lagu Ra Jodo – Nella Kharisma feat. Rapx

181 views

Judul LaguRa Jodo
ArtisNella Kharisma feat. Rapx
AlbumNella Kharisma House Mix
Rilis2017
GenreDangdut
PengarangRinto Harahap
Nella Kharisma House Mix

Berikut ini adalah lirik lagu Ra Jodo - Nella Kharisma feat. Rapx

Lirik Lagu Ra Jodo

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama, papa, maafkan aku yang tak bisa membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro, loro, loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
Yen pancen ngono anane, abote sing keroto iki
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama, papa, maafkan aku yang tak bisa membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro, loro, loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
Yen pancen ngono anane, abote sing keroto iki
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui
Kelingan tresnoku ora direstui

Disclaimer :

Lirik lagu Ra Jodo - Nella Kharisma feat. Rapx ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Ra Jodo - Nella Kharisma feat. Rapx .mp3.

Tags: #Album Nella Kharisma House Mix Nella Kharisma feat. Rapx #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Rapx #Cari Lirik Lagu Ra Jodo #Lirik Lagu Nella Kharisma feat Rapx Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Rapx #Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Rapx Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Rapx Terlengkap #Lirik Lagu Ra Jodo #Lirik Lagu Ra Jodo - Nella Kharisma feat. Rapx #Nella Kharisma feat. Rapx Nella Kharisma House Mix #Ra Jodo Nella Kharisma feat. Rapx