Lirik Lagu Pucuke Asmoro – Nella Kharisma feat. Danang Danzt

955 views

Judul LaguPucuke Asmoro
ArtisNella Kharisma feat. Danang Danzt
AlbumBest of Milady Record, Vol. 2
Rilis2018
GenreDangdut
Best of Milady Record, Vol. 2

Berikut ini adalah lirik lagu Pucuke Asmoro - Nella Kharisma feat. Danang Danzt

Lirik Lagu Pucuke Asmoro

Intro by Nella kharisma:
Ra nyongko aku ra ngiro
Yen sliramu gampang kegodho wanito
Nggetuni… anggonku nglanggati
Tresnamu lamis jebul mung ono lathi

Lantip ono pangucap
Cidro anggonanmu janji
Kangmas cobo jelasno
Opo aku… salah panompo

Intro by NDX:
Cah ayu ojo mbok terusno
Sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo
Tresnoku iki yo mung kowe
Ra ono niatan golek wanito liyane

Tulus suci tresnaku
Yo mung ono nggo sliramu
Uwes ono eluhmu
Mbrebes mili ono pipi kuwi

Tekan pucuke asmoro
Tresnaku soyo ngremboko
Mugo bisa sak langiyo
Kowe lan aku tekan bebrayan

Lantip ono pangucap
Cidro anggonanmu janji
Kangmas cobo jelasno
Opo aku… salah panompo

Cah ayu ojo mbok terusno
Sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo
Tresnoku iki yo mung kowe
Ra ono niatan golek wanito liyane

Tulus suci tresnaku
Yo mung ono nggo sliramu
Uwes ono eluhmu
Mbrebes mili ono pipi kuwi

Tekan pucuke asmoro
Tresnaku soyo ngremboko
Mugo bisa sak langiyo
Kowe lan aku tekan bebrayan

Disclaimer :

Lirik lagu Pucuke Asmoro - Nella Kharisma feat. Danang Danzt ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Pucuke Asmoro - Nella Kharisma feat. Danang Danzt .mp3.

Tags: #Album Best of Milady Record #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Danang Danzt #Cari Lirik Lagu Pucuke Asmoro #Lirik Lagu Nella Kharisma feat Danang Danzt Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Danang Danzt #Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Danang Danzt Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Danang Danzt Terlengkap #Lirik Lagu Pucuke Asmoro #Lirik Lagu Pucuke Asmoro - Nella Kharisma feat. Danang Danzt #Nella Kharisma feat. Danang Danzt Best of Milady Record #Pucuke Asmoro Nella Kharisma feat. Danang Danzt #Vol. 2 #Vol. 2 Nella Kharisma feat. Danang Danzt