Lirik Lagu Prawan Kalimantan – Didi Kempot

199 views

Judul LaguPrawan Kalimantan
ArtisDidi Kempot
AlbumDidi Kempot-Selamat Pagi
Rilis2013
GenreDangdut, Pop
Didi Kempot-Selamat Pagi

Berikut ini adalah lirik lagu Prawan Kalimantan - Didi Kempot

Lirik Lagu Prawan Kalimantan

Rino wengi tansah kelingan
Perawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan
Cempedhak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak ra wani kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho
Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung
Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Tresnaku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun
Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang
Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang
Beninge banyu kalimantan
Biyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko biyen kenalan
Rino wengi tansah kelingan
Perawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan
Cimpedak mas dudu nongko
Mbiyen cedak ra wani kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondo
Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang
Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang
Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombr sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan
Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung
Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Tresnoku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun
Tak enteni yen mase purun

Disclaimer :

Lirik lagu Prawan Kalimantan - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Prawan Kalimantan - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Didi Kempot-Selamat Pagi Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Prawan Kalimantan #Didi Kempot Didi Kempot-Selamat Pagi #Didi Kempot Lagu Prawan Kalimantan #Didi Kempot Prawan Kalimantan #Didi Kempot Prawan Kalimantan Terbaru #Lirik Didi Kempot Prawan Kalimantan #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Prawan Kalimantan #Lirik Lagu Prawan Kalimantan - Didi Kempot #Prawan Kalimantan Didi Kempot