Lirik Lagu Prasetyo – Nella Kharisma

199 views

Judul LaguPrasetyo
ArtisNella Kharisma
AlbumThe Best Nella Jaran Goyang
Rilis2017
GenreDangdut
PengarangAngga Samudra
The Best Nella Jaran Goyang

Berikut ini adalah lirik lagu Prasetyo - Nella Kharisma

Lirik Lagu Prasetyo

Opo kudu tak lantunke tresnoku
Ben kowe krungu suworo atiku
Opo kudu tak lukiske kangenku
Ben kowe iso ndeleng tuluse ati mung kanggo kowe
Sayangku
Mung lewat coretan tangan iki
Tak aturke segenepe roso
Sing tak pendem jroning pucuk asmoro
Pucuk asmoro
Yen pancene takdir ngizinake
Kepengen iso tresno iki neng njero
Esem lan tangismu
Susah lan senengmu
Dadi prasetyo
Opo kudu tak lantunke tresnoku
Ben kowe krungu suworo atiku
Opo kudu tak lukiske kangenku
Ben kowe iso ndeleng tuluse ati mung kanggo kowe
Sayangku
Mung lewat coretan tangan iki
Tak aturke segenepe roso
Sing tak pendem jroning pucuk asmoro
Pucuk asmoro
Yen pancene takdir ngizinake
Kepengen iso tresno iki neng njero
Esem lan tangismu
Susah lan senengmu
Dadi prasetyo
Mung lewat coretan tangan iki
Tak aturke segenepe roso
Sing tak pendem jroning pucuk asmoro
Pucuk asmoro

Yen pancene takdir ngizinake
Kepengen iso tresno iki neng njero
Esem lan tangismu
Susah lan senengmu
Dadi prasetyo

Disclaimer :

Lirik lagu Prasetyo - Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Prasetyo - Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album The Best Nella Jaran Goyang Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Prasetyo #Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terlengkap #Lirik Lagu Prasetyo #Lirik Lagu Prasetyo - Nella Kharisma #Nella Kharisma The Best Nella Jaran Goyang #Prasetyo Nella Kharisma