Lirik Lagu Plong – Didi Kempot

440 views

Judul LaguPlong
ArtisDidi Kempot
AlbumSuper Hits Didi Kempot, Vol. 1
Rilis2007
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot
Super Hits Didi Kempot, Vol. 1

Berikut ini adalah lirik lagu Plong - Didi Kempot

Lirik Lagu Plong

Plong rasane njero dadaku,
Rasane mak plong lego atiku.
Wis ora nyut-nyut sirahku,
Saiki aku wis ora ngelu.

Plong rasane njero dadaku,
Rasane mak plong lego atiku.
Wis ora dag-dig-dug jantungku,
Saiki aku uwis ketemu.
Rasane he he he, yo mak plong
Rasane kepiye, plong plong plong.

Rasane koyo ketiban ndaru,
Lintang kamulyan nibani dadaku.
Sing lali wis eling karo aku,
Gelem mulih gelem bali ning omahku.

Njanur gunung rasane nggumun setaun,
Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun.
Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun,
Rasane, yo mak plong
Rasane, plong plong plong.

Plong rasane njero dadaku,
Rasane mak plong lego atiku.
Wis ora nyut-nyut sirahku,
Saiki aku wis ora ngelu.

Plong rasane njero dadaku,
Rasane mak plong lego atiku.
Wis ora dag-dig-dug jantungku,
Saiki aku uwis ketemu.
Rasane he he he, yo mak plong
Rasane kepiye, plong plong plong.

Rasane koyo ketiban ndaru,
Lintang kamulyan nibani dadaku.
Sing lali wis eling karo aku,
Gelem mulih gelem bali ning omahku.

Njanur gunung rasane nggumun setaun,
Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun.
Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun,
Rasane, yo mak plong
Rasane, plong plong plong.
Rasane, yo mak plong
Rasane kepiye, yo mak plong.
Plong.

Disclaimer :

Lirik lagu Plong - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Plong - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Super Hits Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Plong #Didi Kempot Lagu Plong #Didi Kempot Plong #Didi Kempot Plong Terbaru #Didi Kempot Super Hits Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Plong #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Plong #Lirik Lagu Plong - Didi Kempot #Plong Didi Kempot #Vol. 1 #Vol. 1 Didi Kempot