Lirik Lagu Perawan Kalimantan – Didi Kempot feat. Yan Velia

239 views

Judul LaguPerawan Kalimantan
ArtisDidi Kempot feat. Yan Velia
AlbumMusic Rajawali Best, Vol. 6
Rilis2017
GenreDangdut, Pop
PengarangRajawali Mitra Music
Music Rajawali Best, Vol. 6

Berikut ini adalah lirik lagu Perawan Kalimantan - Didi Kempot feat. Yan Velia

Lirik Lagu Perawan Kalimantan

Rino wengi tansah kelingan
Perawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan

Cempedhak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak ra wani kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho

Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Trenaku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun

Aduuuh pak’e mak’e aduuuh
Hatiku rindu, kangen tenanan
Kangmasku pulang, kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Aduuuh pak’e mak’e aduuuh
Hatiku rindu, kangen tenanan
Kangmasku pulang, kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan

Rino wengi tansah kelingan
Perawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang,
Nganti koyo wong kedanan

Cimpedak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak rawani kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho

Aduuuh pak’e mak’e aduuuh
Hatiku rindu, kangen tenanan
Kangmasku pulang, kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Aduuuh pak’e mak’e aduuuh
Hatiku rindu, kangen tenanan
Kangmasku pulang, kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan

Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wangi wangi banyune sabun
Takk rewangi adus kungkum
Tresnoku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun
Tak enteni yen mase purun

Disclaimer :

Lirik lagu Perawan Kalimantan - Didi Kempot feat. Yan Velia ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Perawan Kalimantan - Didi Kempot feat. Yan Velia .mp3.

Tags: #Album Music Rajawali Best #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot feat. Yan Velia #Cari Lirik Lagu Perawan Kalimantan #Didi Kempot feat. Yan Velia Lagu Perawan Kalimantan #Didi Kempot feat. Yan Velia Music Rajawali Best #Didi Kempot feat. Yan Velia Perawan Kalimantan #Didi Kempot feat. Yan Velia Perawan Kalimantan Terbaru #Lirik Didi Kempot feat. Yan Velia Perawan Kalimantan #Lirik Lagu Didi Kempot feat Yan Velia Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot feat. Yan Velia #Lirik Lagu Didi Kempot feat. Yan Velia Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot feat. Yan Velia Terlengkap #Lirik Lagu Perawan Kalimantan #Lirik Lagu Perawan Kalimantan - Didi Kempot feat. Yan Velia #Perawan Kalimantan Didi Kempot feat. Yan Velia #Vol. 6 #Vol. 6 Didi Kempot feat. Yan Velia