Lirik Lagu Parang Tritis – Endank Soekamti feat. Didi Kempot

410 views

Judul LaguParang Tritis
ArtisEndank Soekamti feat. Didi Kempot
AlbumKOLABORASOE
Rilis2014
GenreDangdut, Pop
PengarangEndank Soekamti
KOLABORASOE

Berikut ini adalah lirik lagu Parang Tritis - Endank Soekamti feat. Didi Kempot

Lirik Lagu Parang Tritis

Oalah Sri, Sri, lha ning endi lungamu kuwi, Sri

Rasane kepengin nangis yen kelingan Parangtritis
Atine kaya diiris
Nalika udan gerimis Rebo wengi malem Kemis
Ra nyana ra ngira, janjimu jebul mung lamis

Parangtritis, ning kana wong manis
Yen eling kuwe reneya gelis
Parangtritis, ning kana wong manis
Yen eling aku kepengin nangis

Ombak gedhe katon ngawe-awe
Nelangsa ning ati rasane
Ombak gedhe sing dadi seksine
Kelingan nganti tekan seprene

Ya wis, Den Didi Kempot, sumangga kula aturi ngunjuk kuwi

Rasane kepengin nangis yen kelingan Parangtritis
Atine kaya diiris
Nalika udan gerimis Rebo wengi malem Kemis
Ra nyana ra ngira, janjimu jebul mung lamis

Parangtritis, ning kana wong manis
Yen eling kuwe reneya gelis
Parangtritis, ning kana wong manis
Yen eling aku kepengin nangis

Ombak gedhe katon ngawe-awe
Nelangsa ning ati rasane
Ombak gedhe sing dadi seksine
Kelingan nganti tekan seprene

Ombak gedhe katon ngawe-awe
Nelangsa ning ati rasane
Ombak gedhe sing dadi seksine
Kelingan nganti tekan seprene

Syananana, nananana, nana
Syanana, nanana
Syananana, syananana, nana
Syanana, nanana

Disclaimer :

Lirik lagu Parang Tritis - Endank Soekamti feat. Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Parang Tritis - Endank Soekamti feat. Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album KOLABORASOE Endank Soekamti feat. Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Endank Soekamti feat. Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Parang Tritis #Endank Soekamti feat. Didi Kempot KOLABORASOE #Endank Soekamti feat. Didi Kempot Lagu Parang Tritis #Endank Soekamti feat. Didi Kempot Parang Tritis #Endank Soekamti feat. Didi Kempot Parang Tritis Terbaru #Lirik Endank Soekamti feat. Didi Kempot Parang Tritis #Lirik Lagu Endank Soekamti feat Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Endank Soekamti feat. Didi Kempot #Lirik Lagu Endank Soekamti feat. Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Endank Soekamti feat. Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Parang Tritis #Lirik Lagu Parang Tritis - Endank Soekamti feat. Didi Kempot #Parang Tritis Endank Soekamti feat. Didi Kempot