Lirik Lagu Pantai Klayar – Didi Kempot

197 views

Judul LaguPantai Klayar
ArtisDidi Kempot
AlbumAlbum Terbaru Didi Kempot Umbul Jambe
Rilis2016
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot, New Pallapa
Album Terbaru Didi Kempot Umbul Jambe

Berikut ini adalah lirik lagu Pantai Klayar - Didi Kempot

Lirik Lagu Pantai Klayar

Tulung sawangen
Sawangen aku sing nandhang rindu
Oh tulung muliha senajan sedela, aku wis lila

Samar, ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu ning Pantai Klayar

Samar, ati iki samar
Yen nganti kowe tega
Ninggal aku ganti pacar, ou-oo

Sedela wae aku ora bisa
Aduh kowe ningapa ninggalke lunga
Sekedhep netra aku ora lila
Yen kowe nganti gandheng karo wong liya, ou-oo

Tulung sawangen
Sawangen aku sing nandhang rindu
Oh tulung muliha senajan sedela, aku wis lila

Samar, ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu ning Pantai Klayar

Samar, ati iki samar
Yen nganti kowe tega
Ninggal aku ganti pacar, Ou-oo

Sedela wae aku ora bisa
Aduh kowe ningapa ninggalke lunga
Sekedhep netra aku ora lila
Yen kowe nganti gandheng karo wong liya

Birune segara Kutha Pacitan
Nyimpen janjimu seprene ra bisa ilang
Birune segara Kutha Pacitan
Pantai Klayar sing nyimpen sewu kenangan, Ou-oo
Ouoo

Disclaimer :

Lirik lagu Pantai Klayar - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Pantai Klayar - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Album Terbaru Didi Kempot Umbul Jambe Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Pantai Klayar #Didi Kempot Album Terbaru Didi Kempot Umbul Jambe #Didi Kempot Lagu Pantai Klayar #Didi Kempot Pantai Klayar #Didi Kempot Pantai Klayar Terbaru #Lirik Didi Kempot Pantai Klayar #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Pantai Klayar #Lirik Lagu Pantai Klayar - Didi Kempot #Pantai Klayar Didi Kempot