Lirik Lagu Pamer Bojo (feat. Didi Kempot) – Dangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot

Judul LaguPamer Bojo (feat. Didi Kempot)
ArtisDangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot
AlbumStasiun Tugu
Rilis2016
GenreDangdut, Pop
Stasiun Tugu

Berikut ini adalah lirik lagu Pamer Bojo (feat. Didi Kempot) - Dangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot

Lirik Lagu Pamer Bojo (feat. Didi Kempot)

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji, tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku, nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh ning dadaku

Dudu klambi anyar sing ning njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke ning aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang ning mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku?
Pamer bojo anyar ning ngarepku

Cidro janji, tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku, nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh ning dadaku

Dudu klambi anyar sing ning njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke ning aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang ning mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku?
Pamer bojo anyar ning ngarepku
Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku?
Pamer bojo anyar ning ngarepku

Disclaimer :

Lirik lagu Pamer Bojo (feat. Didi Kempot) - Dangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Pamer Bojo (feat. Didi Kempot) - Dangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Stasiun Tugu Dangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Pamer Bojo (feat. Didi Kempot) #Dangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot Lagu Pamer Bojo (feat. Didi Kempot) #Dangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot Pamer Bojo (feat. Didi Kempot) #Dangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot Pamer Bojo (feat. Didi Kempot) Terbaru #Dangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot Stasiun Tugu #Lirik Dangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot Pamer Bojo (feat. Didi Kempot) #Lirik Lagu Dangdut Koplo Nirwana feat Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Dangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot #Lirik Lagu Dangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Dangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Pamer Bojo (feat. Didi Kempot) #Lirik Lagu Pamer Bojo (feat. Didi Kempot) - Dangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot #Pamer Bojo (feat. Didi Kempot) Dangdut Koplo Nirwana feat. Didi Kempot