Lirik Lagu Pamer Bojo – Didi Kempot

196 views

Judul LaguPamer Bojo
ArtisDidi Kempot
AlbumKasmaran
Rilis2016
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot, Bareksa Bareksa
Kasmaran

Berikut ini adalah lirik lagu Pamer Bojo - Didi Kempot

Lirik Lagu Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Disclaimer :

Lirik lagu Pamer Bojo - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Pamer Bojo - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Kasmaran Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Pamer Bojo #Didi Kempot Kasmaran #Didi Kempot Lagu Pamer Bojo #Didi Kempot Pamer Bojo #Didi Kempot Pamer Bojo Terbaru #Lirik Didi Kempot Pamer Bojo #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Pamer Bojo #Lirik Lagu Pamer Bojo - Didi Kempot #Pamer Bojo Didi Kempot