Lirik Lagu Pamer Bojo – Dangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot

320 views

Judul LaguPamer Bojo
ArtisDangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot
AlbumSayang
Rilis2016
GenreDangdut, Pop
Sayang

Berikut ini adalah lirik lagu Pamer Bojo - Dangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot

Lirik Lagu Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti sprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar sing nang njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke nang aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang nang mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti sprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar sing nang njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke nang aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang nang mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Disclaimer :

Lirik lagu Pamer Bojo - Dangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Pamer Bojo - Dangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Sayang Dangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Pamer Bojo #Dangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot Lagu Pamer Bojo #Dangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot Pamer Bojo #Dangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot Pamer Bojo Terbaru #Dangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot Sayang #Lirik Dangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot Pamer Bojo #Lirik Lagu Dangdut Koplo Rgs feat Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Dangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot #Lirik Lagu Dangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Dangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Pamer Bojo #Lirik Lagu Pamer Bojo - Dangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot #Pamer Bojo Dangdut Koplo Rgs feat. Didi Kempot