Lirik Lagu Nggugah Ati – Nella Kharisma

165 views

Judul LaguNggugah Ati
ArtisNella Kharisma
AlbumMelon Koplo Best Nella
Rilis2016
GenreDangdut
PengarangDedy Hariyanto
Melon Koplo Best Nella

Berikut ini adalah lirik lagu Nggugah Ati - Nella Kharisma

Lirik Lagu Nggugah Ati

Kuatno isun kuatno
Ngelakoni urip koyo gedigi
Sabendino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cobane
Mulo wong tuwek bener omonge
Gulo jowo rasane peru
Gudho ciloko akehe sewu

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welas tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi

Nyatane bener saiki ngobong ati
Kuatno isun kuatno
Ngelakoni urip koyo gedigi
Sabendino diloro ati, Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cobane
Mulo wong tuwek bener omonge
Gulo jowo rasane peru
Gudho ciloko akehe sewu

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welas tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welas tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi

Nyatane bener saiki ngobong ati
Nyatane bener saiki ngobong ati.Ho… ho

Disclaimer :

Lirik lagu Nggugah Ati - Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Nggugah Ati - Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album Melon Koplo Best Nella Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Nggugah Ati #Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terlengkap #Lirik Lagu Nggugah Ati #Lirik Lagu Nggugah Ati - Nella Kharisma #Nella Kharisma Melon Koplo Best Nella #Nggugah Ati Nella Kharisma