Lirik Lagu Ngenteni Janjimu – Nella Kharisma

191 views

Judul LaguNgenteni Janjimu
ArtisNella Kharisma
AlbumBest of Milady Record, Vol. 1
Rilis2018
GenreDangdut
Best of Milady Record, Vol. 1

Berikut ini adalah lirik lagu Ngenteni Janjimu - Nella Kharisma

Lirik Lagu Ngenteni Janjimu

Sing pungkasan ono ing kene
Sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan
Kok ucapke janjimu

Ndek semono aku ra ngiro
Sliramu pamit aku
Senadyan kondo mung sedelo
Wes gawe bingung atiku

Nanging piye kuwi karepmu
Mbrebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli
Marang keputusanmu

Kudu lilo ning ora biso
Mergo kebacut tresno
Wes kadung njangget ono dodo
Yo wes dadi janji ati

Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

Sing pungkasan ono ing kene
Sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan
Kok ucapke janjimu

Ndek semono aku ra ngiro
Sliramu pamit aku
Senadyan kondo mung sedelo
Wes gawe bingung atiku

Nanging piye kuwi karepmu
Mbrebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli
Marang keputusanmu

Kudu lilo ning ora biso
Mergo kebacut tresno
Wes kadung njangget ono dodo
Yo wes dadi janji ati

Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

Disclaimer :

Lirik lagu Ngenteni Janjimu - Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Ngenteni Janjimu - Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album Best of Milady Record #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Ngenteni Janjimu #Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terlengkap #Lirik Lagu Ngenteni Janjimu #Lirik Lagu Ngenteni Janjimu - Nella Kharisma #Nella Kharisma Best of Milady Record #Ngenteni Janjimu Nella Kharisma #Vol. 1 #Vol. 1 Nella Kharisma