Lirik Lagu Ngejur Ati – Nella Kharisma feat. Adi Gaclex

248 views

Judul LaguNgejur Ati
ArtisNella Kharisma feat. Adi Gaclex
AlbumNew Arista Bintang Nusantara, Vol. 2
Rilis2017
GenreDangdut
New Arista Bintang Nusantara, Vol. 2

Berikut ini adalah lirik lagu Ngejur Ati - Nella Kharisma feat. Adi Gaclex

Lirik Lagu Ngejur Ati

Opo ra kelingan nalikane pamitan
Pamit karo aku pamit karo anakmu
Opo rakelingan nangismu nang dodoku
Ibarat dadi gedung ra keno di tellu
Jebol lali marang janji nalikane budal nang luar negri
Jebul cidro marang tresno seng wes tak jogo nganti kowe teko
“Janjimu palsu rakeno di gugu tresnamu cidro rakeno di jogo
Suwe suwe nyebot ajor dadi lembor iso dadi bosok ngenteni ndokborok
Ra eleng aku elengo anakmu bendino nanges nakokne kabarmu
Ora nduwe ati iso nganti lali jangan karna harta lupa segalanya”
Cukup semenne tresnoku mong semenne
Sak uwise kowe sogeh duwe sembarange.
Jalok pisahan kowe jalok pisahan
Tego tegone kowe ngejor ati dalam penantian
“Janjimu palsu rakeno di gugu tresnamu cidro rakeno di jogo
Suwe suwe nyebot ajor dadi lembor iso dadi bosok ngenteni ndokborok
Ra eleng aku elengo anakmu bendino nanges nakokne kabarmu
Ora nduwe ati iso nganti lali jangan karna harta lupa segalanya”
Opo ra kelingan nalikane pamitan
Pamit karo aku pamit karo anakmu
Opo rakelingan nangismu nang dodoku
Ibarat dadi gedung ra keno di tellu
Jebol lali marang janji
Nalikane budal nang luar negri
Jebul cidro marang tresno seng wes tak jogo nganti kowe teko
“Janjimu palsu rakeno di gugu tresnamu cidro rakeno di jogo
Suwe suwe nyebot ajor dadi lembor iso dadi bosok ngenteni ndokborok
Ra eleng aku elengo anakmu bendino nanges nakokne kabarmu
Ora nduwe ati iso nganti lali jangan karna harta lupa segalanya”
Cukup semenne tresnoku mong semenne
Sak uwise kowe sogeh duwe sembarange.
Jalok pisahan kowe jalok pisahan
Tego tegone kowe ngejor ati dalam penantian

Disclaimer :

Lirik lagu Ngejur Ati - Nella Kharisma feat. Adi Gaclex ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Ngejur Ati - Nella Kharisma feat. Adi Gaclex .mp3.

Tags: #Album New Arista Bintang Nusantara #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Adi Gaclex #Cari Lirik Lagu Ngejur Ati #Lirik Lagu Nella Kharisma feat Adi Gaclex Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Adi Gaclex #Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Adi Gaclex Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Adi Gaclex Terlengkap #Lirik Lagu Ngejur Ati #Lirik Lagu Ngejur Ati - Nella Kharisma feat. Adi Gaclex #Nella Kharisma feat. Adi Gaclex New Arista Bintang Nusantara #Ngejur Ati Nella Kharisma feat. Adi Gaclex #Vol. 2 #Vol. 2 Nella Kharisma feat. Adi Gaclex