Lirik Lagu Marai Cemburu – Nella Kharisma

225 views

Judul LaguMarai Cemburu
ArtisNella Kharisma
AlbumLagista Vol 2 Separo Rogo
Rilis2017
GenreDangdut
Lagista Vol 2 Separo Rogo

Berikut ini adalah lirik lagu Marai Cemburu - Nella Kharisma

Lirik Lagu Marai Cemburu

Gumon lingguh jejer kowe
Tak gagas tanganmu sibuk dolanan hape
Mbok yo rodo ngelirik aku
Opo ra ngerti yen aku kangen sliramu

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngaplah olehku ngandani
Opo ra kesel ben wektu ngobahno driji

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku
Album indexliriklagu.info
Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngaplah olehku ngandani
Ora kesel ben wektu ngobahne driji

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngaplah olehku ngandani
Ora kesel ben wektu ngobahne driji

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Disclaimer :

Lirik lagu Marai Cemburu - Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Marai Cemburu - Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album Lagista Vol 2 Separo Rogo Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Marai Cemburu #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Marai Cemburu #Lirik Lagu Marai Cemburu - Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terlengkap #Marai Cemburu Nella Kharisma #Nella Kharisma Lagista Vol 2 Separo Rogo