Lirik Lagu Lungset 2 Tak Enteni Tekamu – Nella Kharisma feat. Adi Gaclex

263 views

Judul LaguLungset 2 Tak Enteni Tekamu
ArtisNella Kharisma feat. Adi Gaclex
AlbumNew Arista Bintang Nusantara, Vol. 2
Rilis2017
GenreDangdut
New Arista Bintang Nusantara, Vol. 2

Berikut ini adalah lirik lagu Lungset 2 Tak Enteni Tekamu - Nella Kharisma feat. Adi Gaclex

Lirik Lagu Lungset 2 Tak Enteni Tekamu

Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki raono watese
Tekan kapan ngenteni slirane

Tak enteni tekamu
Setahun rong tahun sewindu
Prasasat nganti rambut dadi puteh
Sabar ngenteni slirane muleh

Senadyan ono kabar seng
Marai panas nang kupeng
Kabare neng kono nduwe
Aku percoyo kowe

Kabar kabar tak anggep angen
Marai awakku gering
Janjimu mbiyen tak ugemi
Kowe mesti bali

Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki raono watese
Tekan kapan ngenteni slirane

Yo panggah sabar aku ngenteni kowe
Ra gagas kabar kuwi mong jarene
Aku tetep setyo tumekane teko
Sak jujure ngertio atiku mung kanggo riko

Siji loro telu tekan wolu pitu
Setahun rong tahun tekane sewindu
Pantang ku lari, pantang mengkhianati
Janji tak ugemi kowe mesti bali

Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki raono watese
Tekan kapan ngenteni slirane

Tak enteni tekamu
Setahun rong tahun sewindu
Prasasat nganti rambut dadi puteh
Sabar ngenteni slirane muleh

Siji loro telu tekan wolu pitu
Setahun rong tahun tekane sewindu
Pantang ku lari, pantang mengkhianati
Janji tak ugemi kowe mesti bali

Senadyan ono kabar seng
Marai panas nang kupeng
Kabare neng kono nduwe
Aku percoyo kowe

Kabar kabar tak anggep angen
Marai awakku gering
Janjimu mbiyen tak ugemi
Kowe mesti bali

Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki raono watese
Tekan kapan ngenteni slirane
Tak enteni mesti kowe bali

Disclaimer :

Lirik lagu Lungset 2 Tak Enteni Tekamu - Nella Kharisma feat. Adi Gaclex ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Lungset 2 Tak Enteni Tekamu - Nella Kharisma feat. Adi Gaclex .mp3.

Tags: #Album New Arista Bintang Nusantara #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Lungset 2 Tak Enteni Tekamu #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Adi Gaclex #Lirik Lagu Lungset 2 Tak Enteni Tekamu #Lirik Lagu Lungset 2 Tak Enteni Tekamu - Nella Kharisma feat. Adi Gaclex #Lirik Lagu Nella Kharisma feat Adi Gaclex Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Adi Gaclex #Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Adi Gaclex Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Adi Gaclex Terlengkap #Lungset 2 Tak Enteni Tekamu Nella Kharisma feat. Adi Gaclex #Nella Kharisma feat. Adi Gaclex New Arista Bintang Nusantara #Vol. 2 #Vol. 2 Nella Kharisma feat. Adi Gaclex