Lirik Lagu Loro Lopo – Didi Kempot

639 views

Judul LaguLoro Lopo
ArtisDidi Kempot
AlbumSuper Hits Didi Kempot, Vol. 1
Rilis2007
GenreDangdut, Pop
PengarangEdi Nuansa
Super Hits Didi Kempot, Vol. 1

Berikut ini adalah lirik lagu Loro Lopo - Didi Kempot

Lirik Lagu Loro Lopo

Tak rewangi, loro lopo
Nganti lali dino,
Rino lan wengi, ora biso lali
Mung eling sliramu kuwi.

Nanging aku, koyo-koyo
Koyo ra percoyo,
Ora tak nyono, aku ora ngiro
Saiki kowe cidro.

Ngomonge wae sak tenane,
Ojo mung lamis ning lambe wae,
Ngomonge wae sak tenane,
Yen ono wong liyo,
Sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe.

Nanging aku, koyo-koyo
Koyo ra percoyo,
Ora tak nyono, aku ora ngiro
Saiki kowe cidro.

Ngomonge wae sak tenane,
Ojo mung lamis ning lambe wae,
Ngomonge wae sak tenane,
Yen ono wong liyo,
Sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe.

Ngomonge wae sak tenane,
Ojo mung lamis ning lambe wae,
Ngomonge wae sak tenane,
Yen ono wong liyo,
Sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe.

Disclaimer :

Lirik lagu Loro Lopo - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Loro Lopo - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Super Hits Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Loro Lopo #Didi Kempot Lagu Loro Lopo #Didi Kempot Loro Lopo #Didi Kempot Loro Lopo Terbaru #Didi Kempot Super Hits Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Loro Lopo #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Loro Lopo #Lirik Lagu Loro Lopo - Didi Kempot #Loro Lopo Didi Kempot #Vol. 1 #Vol. 1 Didi Kempot