Lirik Lagu Lingso Tresno – Didi Kempot

364 views

Judul LaguLingso Tresno
ArtisDidi Kempot
AlbumKetaman Asmoro
Rilis2016
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot
Ketaman Asmoro

Berikut ini adalah lirik lagu Lingso Tresno - Didi Kempot

Lirik Lagu Lingso Tresno

Sindap, sing ono rambut ku iki
Iseh biso tak kramasi
Nanging yen ngramasi loro ati
Ora gampang koyo mijet uwoh ing ranti

Lingso
Sing ono rambut ku iki
Iseh biso tak pethani
Nanging yen methani loro ati
Ora gampang koyo mijet uwoh ing ranti

Indah ing ombak segoro
Parangtritis sak kiduling yogjo
Eling aku tansah eling
Senadyan kowe rak eling

Lingso
Sing ono rambut ku iki
Iseh biso tak pethani
Nanging yen methani loro ati
Ora gampang koyo mijet uwoh ing ranti

Indah ing ombak segoro
Parangtritis sak kiduling yogjo
Eling aku tansah eling
Senadyan kowe rak eling

Eling aku tansah eling
Senadyan kowe rak eling

Disclaimer :

Lirik lagu Lingso Tresno - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Lingso Tresno - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Ketaman Asmoro Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Lingso Tresno #Didi Kempot Ketaman Asmoro #Didi Kempot Lagu Lingso Tresno #Didi Kempot Lingso Tresno #Didi Kempot Lingso Tresno Terbaru #Lingso Tresno Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Lingso Tresno #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Lingso Tresno #Lirik Lagu Lingso Tresno - Didi Kempot