Lirik Lagu Lingsir Wengi – Didi Kempot

162 views

Judul LaguLingsir Wengi
ArtisDidi Kempot
AlbumKetaman Asmoro
Rilis2016
GenreDangdut, Pop
PengarangJujuk Eksa, Sukap Jiman
Ketaman Asmoro

Berikut ini adalah lirik lagu Lingsir Wengi - Didi Kempot

Lirik Lagu Lingsir Wengi

Lingsir wengi
Sepi durung bisa nendra
Kagodha mring wewayang
Kang ngerindhu ati

Kawitane
Mung sembrana njur kulina
Ra ngira yen bakal nuwuhke tresna

Nanging duh tibane
Aku dhewe kang nemahi
Nandang branta
Kadung lara
Sambat sambat sapa

Rina wengi
Sing tak puji ojo lali
Janjine muga bisa tak ugemi

Kawitane mung sembrana njur kulina
Ra ngira yen bakal nuwuhke tresna

Nanging duh tibane
Aku dhewe kang nemahi
Nandang branta
Kadung lara
Sambat sambat sapa

Rina wengi
Sing tak puji ojo lali
Janjine muga bisa tak ugemi
Janjine muga bisa tak ugemi

Disclaimer :

Lirik lagu Lingsir Wengi - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Lingsir Wengi - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Ketaman Asmoro Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Lingsir Wengi #Didi Kempot Ketaman Asmoro #Didi Kempot Lagu Lingsir Wengi #Didi Kempot Lingsir Wengi #Didi Kempot Lingsir Wengi Terbaru #Lingsir Wengi Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Lingsir Wengi #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Lingsir Wengi #Lirik Lagu Lingsir Wengi - Didi Kempot