Lirik Lagu Layang Kangen – Didi Kempot

148 views

Judul LaguLayang Kangen
ArtisDidi Kempot
AlbumAlbum Kangen Didi Kempot
Rilis2007
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot
Album Kangen Didi Kempot

Berikut ini adalah lirik lagu Layang Kangen - Didi Kempot

Lirik Lagu Layang Kangen

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ora kroso netes eluh neng pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekanku

Ora maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo arep turu angel merem
Ora maido sopo wong sing ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku

Umpomo tanganku dadi
Suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo
Kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Ora maido sopo wong sing
Ora kangen
Adoh bojo arep turu angel
Merem
Ora maido sopo wong sing
Ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro
Pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku
Cah ayu, entenono tekaku

Disclaimer :

Lirik lagu Layang Kangen - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Layang Kangen - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Album Kangen Didi Kempot Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Layang Kangen #Didi Kempot Album Kangen Didi Kempot #Didi Kempot Lagu Layang Kangen #Didi Kempot Layang Kangen #Didi Kempot Layang Kangen Terbaru #Layang Kangen Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Layang Kangen #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Layang Kangen #Lirik Lagu Layang Kangen - Didi Kempot