Lirik Lagu Kuncung – Didi Kempot

267 views

Judul LaguKuncung
ArtisDidi Kempot
AlbumNunut Ngiyup, Vol. 2
Rilis2014
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot
Nunut Ngiyup, Vol. 2

Berikut ini adalah lirik lagu Kuncung - Didi Kempot

Lirik Lagu Kuncung

Cilikanku rambutku, dicukur kuncung
Katokku, soko karung gandum
Klambiku, warisane mbah kakung
Sarapanku sambel korek, sego jagung…

Kosokan watu ning kali nyemplung ning kedhung (byur)
Jaman ndisik durung usum sabun (Pabrike rung dibangun)
Andhukku mung cukup, andhuk sarung
Dolananku montor cilik soko lempung

(Pis holopis kuntul baris)
Rekasane saiki wis
(Pis holopis kuntul baris)
Gegere gek mbok ndang uwis

Tanggal limolas padhang njingglang mbulane bunder (ser)
Aku dikudang sok yen gedhe dadi dokter (sing ngudang mbok e)
Tanggal limolas padhang njingglang mbulane bunder (ser ser)
Bareng wis gedhe aku disuntik bu dokter

Honocoroko dotosowolo
Iki cerito jaman semono
Podojoyonyo mogobotongo
Iki cerito soko wong tuo

Kosokan watu ning kali nyemplung ning kedhung (byur)
Jaman ndisik durung usum sabun (Pabrike rung dibangun)
Andhukku mung cukup, andhuk sarung
Dolananku montor cilik soko lempung

(Pis holopis kuntul baris)
Rekasane saiki wis
(Pis holopis kuntul baris)
Gegere gek mbok ndang uwis

Tanggal limolas padhang njingglang mbulane bunder (ser)
Aku dikudang sok yen gedhe dadi dokter (sing ngudang mbok e)
Tanggal limolas padhang njingglang mbulane bunder (ser ser)
Bareng wis gedhe aku disuntik bu dokter

Honocoroko dotosowolo
Iki cerito jaman semono
Podojoyonyo mogobotongo
Iki cerito soko wong tuo

Honocoroko dotosowolo
Iki cerito jaman semono
Podojoyonyo mogobotongo
Iki cerito soko wong tuo

Disclaimer :

Lirik lagu Kuncung - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Kuncung - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Nunut Ngiyup #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Kuncung #Didi Kempot Kuncung #Didi Kempot Kuncung Terbaru #Didi Kempot Lagu Kuncung #Didi Kempot Nunut Ngiyup #Kuncung Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Kuncung #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Kuncung #Lirik Lagu Kuncung - Didi Kempot #Vol. 2 #Vol. 2 Didi Kempot