Lirik Lagu Kowe Lan Kenangan – Nella Kharisma

208 views

Judul LaguKowe Lan Kenangan
ArtisNella Kharisma
AlbumKowe Lan Kenangan
Rilis2020
GenreDangdut
PengarangDanang Sanjaya
Kowe Lan Kenangan

Berikut ini adalah lirik lagu Kowe Lan Kenangan - Nella Kharisma

Lirik Lagu Kowe Lan Kenangan

Ra biso lali mung tansah kelingan
Karo kowe sing tak tresno ninggalke kenangan
Kabeh dadi impenku koyo mbiyen bareng aku
Nyambung katresnan iki mungkin kowe wis ra sudi

Terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal nemuke dolanmu

Ngopo mbiyen kowe teko yen akhire arep lungo?
Ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
Pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
Nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo nglarani aku

Terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal nemuke dolanmu

Mungkin wis dadi takdire Gusti
Biso nyawang kowe nanging tanpo biso nduweni
Kabeh dadi impenku koyo mbiyen bareng aku
Nyambung katresnan iki mungkin kowe wis ra sudi

Terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal nemuke dolanmu

Ngopo mbiyen kowe teko yen akhire arep lungo?
Ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
Pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
Nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo nglarani aku

Ngopo mbiyen kowe teko yen akhire arep lungo?
Ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
Pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
Nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo nglarani aku

Disclaimer :

Lirik lagu Kowe Lan Kenangan - Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Kowe Lan Kenangan - Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album Kowe Lan Kenangan Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Kowe Lan Kenangan #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma #Kowe Lan Kenangan Nella Kharisma #Lirik Lagu Kowe Lan Kenangan #Lirik Lagu Kowe Lan Kenangan - Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terlengkap #Nella Kharisma Kowe Lan Kenangan