Lirik Lagu Kimcil Kepolen – Nella Kharisma

217 views

Judul LaguKimcil Kepolen
ArtisNella Kharisma
AlbumBest Of The Best Nella Kharisma
Rilis2017
GenreDangdut
PengarangSakura Record
Best Of The Best Nella Kharisma

Berikut ini adalah lirik lagu Kimcil Kepolen - Nella Kharisma

Lirik Lagu Kimcil Kepolen

Pancene kowe pabu, nuruti ibumu
Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere?
Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo

‘Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok kowe bedo karo aku iki?
Opo aku salah nek aku tresno kowe?
Po pendak dino atimu enenge gelisah?
Mending aku ro kowe koreksi dewe-dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo saiki tresno enenge gor bondo
Menang rupo, kalah bondo, aku ora popo

Pancene kowe pabu, nuruti ibumu
Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere?
Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo

Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki kowe wis keconangan ning mburiku
Kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani?
Jaremu nek ra F.U., kowe ora I love you
Jaremu nek ra Ninja, kowe ora cinta
Nanging piye meneh? Aku wong ra nduwe
Kalah bondo, menang rupo kuwi sak lawase

Pancene kowe pabu, nuruti ibumu
Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere?
Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo

Yo nek kowe ra iso terimo opo enenge
Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
Pancen kowe konco, ning atimu wuto
Menang rupo, moto bondo kuwi pancen kowe
Aku wis ra betah ngrasakne sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
Ojo rumongso biso nek kowe ora iso
Atiku wis ra kuat, rasane pengen njepat

Pancene kowe pabu, nuruti ibumu
Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere?
Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo

Pancene kowe pabu, nuruti ibumu
Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere?
Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo

Disclaimer :

Lirik lagu Kimcil Kepolen - Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Kimcil Kepolen - Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album Best Of The Best Nella Kharisma Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Kimcil Kepolen #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma #Kimcil Kepolen Nella Kharisma #Lirik Lagu Kimcil Kepolen #Lirik Lagu Kimcil Kepolen - Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terlengkap #Nella Kharisma Best Of The Best Nella Kharisma