Lirik Lagu Ketaman Asmoro – Didi Kempot

322 views

Judul LaguKetaman Asmoro
ArtisDidi Kempot
AlbumKetaman Asmoro
Rilis2016
GenreDangdut, Pop
PengarangHandiman
Ketaman Asmoro

Berikut ini adalah lirik lagu Ketaman Asmoro - Didi Kempot

Lirik Lagu Ketaman Asmoro

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakke atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan wengi tansah mbedo ati

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakke atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman
Asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan wengi tansah mbedo ati
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbeda ati

Disclaimer :

Lirik lagu Ketaman Asmoro - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Ketaman Asmoro - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Ketaman Asmoro Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Ketaman Asmoro #Didi Kempot Ketaman Asmoro #Didi Kempot Ketaman Asmoro Terbaru #Didi Kempot Lagu Ketaman Asmoro #Ketaman Asmoro Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Ketaman Asmoro #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Ketaman Asmoro #Lirik Lagu Ketaman Asmoro - Didi Kempot