Lirik Lagu Kepalang Restu – Nella Kharisma

163 views

Judul LaguKepalang Restu
ArtisNella Kharisma
AlbumKepalang Restu
Rilis2019
GenreDangdut
PengarangZulfikar Zulfikar
Kepalang Restu

Berikut ini adalah lirik lagu Kepalang Restu - Nella Kharisma

Lirik Lagu Kepalang Restu

Mung liwat angin tak titipke roso kangenku
Pangestu wong tuwone ora biso tak tuku

Peteng tahun neng tanggalanku
Tak tandai garis abang
Ra kroso tali katresnanku karo kowe wis sakmene

Langit peteng ra ono mendung
Kabar sing nyesekne ati
Tresnoku kepalang restu wong tuwone
Tresnoku bacut adoh

Mung liwat angin tak titipke roso kangenku
Pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
Tanganku ra biso maneh nggandeng tangane
Crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

Peteng tahun neng tanggalanku
Tak tandai garis abang
Ra kroso tali katresnanku karo kowe wis sakmene

Langit peteng ra ono mendung
Kabar sing nyesekne ati
Tresnoku kepalang restu wong tuwone
Tresnoku bacut adoh

Mung liwat angin tak titipke roso kangenku
Pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
Tanganku ra biso maneh nggandeng tangane
Crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

Mung liwat angin tak titipke roso kangenku
Pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
Tanganku ra biso maneh nggandeng tangane
Crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku
Crito lan ngguyu barengan dadi mimpiku

Disclaimer :

Lirik lagu Kepalang Restu - Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Kepalang Restu - Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album Kepalang Restu Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Kepalang Restu #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma #Kepalang Restu Nella Kharisma #Lirik Lagu Kepalang Restu #Lirik Lagu Kepalang Restu - Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terlengkap #Nella Kharisma Kepalang Restu