Lirik Lagu Kango Kowe – Nella Kharisma

172 views

Judul LaguKango Kowe
ArtisNella Kharisma
AlbumAlbum Campursari Dan Keroncong Jandhut, Vol. 1
Rilis2017
GenreDangdut
Album Campursari Dan Keroncong Jandhut, Vol. 1

Berikut ini adalah lirik lagu Kango Kowe - Nella Kharisma

Lirik Lagu Kango Kowe

Ra biso lali,
Mung tansah kelingan.
Karo kowe sing tak tresno,
Ninggalke kenangan.

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku.
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi.

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu.
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu.

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo.
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio.

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu.
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku.

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu.
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu.

Mungkin wis dadi,
Takdire gusti.
Biso nyawang kowe nanging,
Tanpo biso nduweni.

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku.
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi.

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu.
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu.

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo.
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio.

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu.
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku.

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo.
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio.

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu.
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku.
———————

Disclaimer :

Lirik lagu Kango Kowe - Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Kango Kowe - Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album Album Campursari Dan Keroncong Jandhut #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Kango Kowe #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma #Kango Kowe Nella Kharisma #Lirik Lagu Kango Kowe #Lirik Lagu Kango Kowe - Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terlengkap #Nella Kharisma Album Campursari Dan Keroncong Jandhut #Vol. 1 #Vol. 1 Nella Kharisma