Lirik Lagu Kalung Emas – Didi Kempot

207 views

Judul LaguKalung Emas
ArtisDidi Kempot
AlbumSuper Hits Didi Kempot, Vol. 1
Rilis2007
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot
Super Hits Didi Kempot, Vol. 1

Berikut ini adalah lirik lagu Kalung Emas - Didi Kempot

Lirik Lagu Kalung Emas

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Sak iki kowe lali karo aku

Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Disclaimer :

Lirik lagu Kalung Emas - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Kalung Emas - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Super Hits Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Kalung Emas #Didi Kempot Kalung Emas #Didi Kempot Kalung Emas Terbaru #Didi Kempot Lagu Kalung Emas #Didi Kempot Super Hits Didi Kempot #Kalung Emas Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Kalung Emas #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Kalung Emas #Lirik Lagu Kalung Emas - Didi Kempot #Vol. 1 #Vol. 1 Didi Kempot