Lirik Lagu Kalah Cepet Disaut Uwong – Nella Kharisma

146 views

Judul LaguKalah Cepet Disaut Uwong
ArtisNella Kharisma
AlbumRadio Hits Nella Kharisma Salahku Dewe
Rilis2018
GenreDangdut
Radio Hits Nella Kharisma Salahku Dewe

Berikut ini adalah lirik lagu Kalah Cepet Disaut Uwong - Nella Kharisma

Lirik Lagu Kalah Cepet Disaut Uwong

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Abote nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi
Mergo kependem ning ati
Nganti bantal tak sayang-sayang
Jebul tresno digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Abote nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi
Mergo kependem ning ati
Nganti bantal tak sayang-sayang
Jebul tresno digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Disclaimer :

Lirik lagu Kalah Cepet Disaut Uwong - Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Kalah Cepet Disaut Uwong - Nella Kharisma .mp3.

Tags: #Album Radio Hits Nella Kharisma Salahku Dewe Nella Kharisma #Cari Lirik Lagu Dangdut Terbaru #Cari Lirik Lagu Kalah Cepet Disaut Uwong #Cari Lirik Lagu Nella Kharisma #Kalah Cepet Disaut Uwong Nella Kharisma #Lirik Lagu Kalah Cepet Disaut Uwong #Lirik Lagu Kalah Cepet Disaut Uwong - Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma #Lirik Lagu Nella Kharisma Dangdut Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru #Lirik Lagu Nella Kharisma Terlengkap #Nella Kharisma Radio Hits Nella Kharisma Salahku Dewe