Lirik Lagu Janji Palsu – Didi Kempot

296 views

Judul LaguJanji Palsu
ArtisDidi Kempot
AlbumKetaman Asmoro
Rilis2016
GenreDangdut, Pop
PengarangRajawali Mitra Music
Ketaman Asmoro

Berikut ini adalah lirik lagu Janji Palsu - Didi Kempot

Lirik Lagu Janji Palsu

Kuping iki durung sudo rungu
Isih krungu malah tekan atiku
Naliko kowe ngucapake
Tresnamu ning ngarepku

Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Awakku nganti kuru
Amargo janjimu kabeh kuwi janji palsu

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

Tak enteni ning kene ora teko
Lungo ninggal lali keluargo

Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Awakku nganti kuru
Amargo janjimu kabeh kuwi janji palsu

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

Tak enteni ning kene ora teko
Lungo ninggal lali keluargo
Lungo ninggal lali keluargo, ooh

Disclaimer :

Lirik lagu Janji Palsu - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Janji Palsu - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Ketaman Asmoro Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Janji Palsu #Didi Kempot Janji Palsu #Didi Kempot Janji Palsu Terbaru #Didi Kempot Ketaman Asmoro #Didi Kempot Lagu Janji Palsu #Janji Palsu Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Janji Palsu #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Janji Palsu #Lirik Lagu Janji Palsu - Didi Kempot