Lirik Lagu Jambu Alas – Didi Kempot

219 views

Judul LaguJambu Alas
ArtisDidi Kempot
AlbumTop Hits Didi Kempot
Rilis2010
GenreDangdut, Pop
PengarangDidi Kempot
Top Hits Didi Kempot

Berikut ini adalah lirik lagu Jambu Alas - Didi Kempot

Lirik Lagu Jambu Alas

Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih, kasih sayange
Karep atiku klakon dadi bojone

Sayange wes nduwe bojo
Nanging aku nduk uwis kebacut tresno
Nelongso rasaneng ati
Yen aku nganti ra klakon melu nduweni…

Jambu alas kulite ijo
Sing digagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Sumpah ning bathin
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki bonten pengen golek ganti
Sumpah ning bathin mas
Kulo niki sampun kawin
Nanti sak iki ora pengen golek ganti

Jambu alas nduk
Manis rasane
Snadyan tilas
Tak enteni randhane

Sayange wis nduwe bojo
Nanging aku nduk uwis kebacut tresno
Nelongso rasaning ati
Yen aku nganti rak klakon melu nduweni…

Jambu alas kulite ijo
Sing digagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Sumpah ning batin
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki mboten pengen golek ganti.
Sumpah ning bathin mas
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki ora pengen golek ganti

Jambu alas nduk
Manis rasane
Senadyan tilas
Tak enteni rondhone

Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresna lan kasih, kasih sayange
Karep atiku kelakon dadi bojone…

AND

Disclaimer :

Lirik lagu Jambu Alas - Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. LirikAja.com tidak menyediakan fitur Download lagu Jambu Alas - Didi Kempot .mp3.

Tags: #Album Top Hits Didi Kempot Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Dangdut Pop Terbaru #Cari Lirik Lagu Didi Kempot #Cari Lirik Lagu Jambu Alas #Didi Kempot Jambu Alas #Didi Kempot Jambu Alas Terbaru #Didi Kempot Lagu Jambu Alas #Didi Kempot Top Hits Didi Kempot #Jambu Alas Didi Kempot #Lirik Didi Kempot Jambu Alas #Lirik Lagu Didi Kempot #Lirik Lagu Didi Kempot Dangdut Pop Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terbaru #Lirik Lagu Didi Kempot Terlengkap #Lirik Lagu Jambu Alas #Lirik Lagu Jambu Alas - Didi Kempot